Szerettem volna olyat alkotni, ami másokat boldoggá tesz, a kismamákat és a kislányokat hercegnőkké, a picurkákat ellenállhatatlanná varázsolja.

 

Sok szeretettel,

 

Nóri

Rólam

Üdvözöllek a Manually világában!

 

Hőke-Tapolczai Nóra vagyok, 2 csodálatos kislány édesanyja, végzettségem szerint közgazdász és női szabó egyben. Egyedi fotózási kellékeket készítek kismamák, babák és gyermekek számára. Gyermekkorom óta szenvedélyesen érdekel az alkotás, szinte végigkísérte az életemet mindig valami szépnek és maradandónak a létrehozása. Mindemellett a divat szerelmese is vagyok, így ebből a két szenvedélyből született meg a Manually – made photo props ötlete. Szerettem volna olyat alkotni, ami másokat boldoggá tesz, a kismamákat és a kislányokat hercegnőkké, a picurkákat ellenállhatatlanná varázsolja. Amikor a kislányaim születése lehetőséget adott a megvalósításra, akkor bele is vágtam.

Vállalkozásom fő mottója és értékrendje a minőség és a rugalmasság, ennek szellemében végzem a munkám. Ha betérsz hozzám itt egy olyan világ fogad, ahol odafigyelnek Rád, segítenek Neked és a legnagyobb odafigyeléssel készítik el azt a ruhát, amiben életed egyik legszebb fotója fog készülni. Bár ezek a ruhák alapvetően csak fotózásra készülnek én úgy alkotom meg őket, hogy maradandó darabok szülessenek, amikben hosszú időn keresztül lelhetik örömüket a tulajdonosaik. Minden darab egy-egy szerelem számomra. 🙂

Remélem, hogy minél több ilyen szépséget alkothatok és Te is nálam találsz rá a tökéletes ruhára a fotózásodhoz.

Sok szeretettel,

Nóri